. . .
.

1 Hjem

1 Kursplaner
1 Dansebeskrivelser
1 Danseklubber
1 Hva skjer?
1 Hvem er vi?
1 Priser

1 Fordypningskurs
1 Master Classes
1 InstruktÝrkurs
1 Kurs i Line Dance
1 Merittliste
1 Referanser
1 Oppdrag vi tar
1 Booking
1 Brudevals?

1 In English

1 Cato's Koreografi
1 Cato's Schedule
1 Årlige Eventer
1 Promotion
1 Rapporter
1 Video's

1 Presseklipp
1 Opprinnelse

1 Klubbsider WLD
1 Grasrotandelen
1 Humor

1 CatoLarsen.com
1 Pub Quiz
1 Up & Above
1 iDance Dance Wear

1 WLD Løvenstad
1 WLD Jessheim
1 WLD Bjørkelangen
Copyright © 2000-2022
Western Entertainment

Bli-Kjent kveld, Route 66.

Arrangementskomiteen inviterte til en kveld med linedance og bli-kjent-lek fredag 14. mars kl. 20.00. Vi møtte på Route 66 klokka halv åtte, sørget for at vi hadde snacks og lys på alle bordene og stilte oss klar til å ta imot og merke (!) alle gjestene som kom.

Klokka åtte begynte å folk å få slippe inn, og det fortsatte å komme gjester helt frem til klokka ti.. det kom maaaange!! ? Dansegulvet ble fullt av linedancere!

Det kom folk fra mange forskjellige danse grupper. Foruten Western Line Dancer, kom det folk fra Skedsmo Western Club, The Ramblers (Nesodden), Dansehuset, og til og med ei fra Elnesvågen (Utenfor Molde!) og alle fikk navnelapp før de slapp inn slik at vi skulle ha en sjanse til å bli litt kjent med hverandre.

Først satte Cato igang en lek hvor alle satte seg i en stor ring midt på gulvet, én stakkars jævel ble plassert i midten, og en annen måtte starte leken ved å si en annens navn. Den som fikk navnet sitt oppropt, måtte reise seg og fort si ett nytt navn før vedkommende i midten rakk å klaske til denne personen en avis! Dette holdt vi faktisk på med en liten halvtime eller så, før noen ropte ut ”Cato”... da fant Cato kjapt ut at leken var over og det var på tide å starte dansingen.

Fra klokken åtte til klokken ti hadde vi hele danselokalet for oss selv, så Cato hadde anlegget sitt foran på scenen slik at han både kunne sette igang en dans, og selv stå foran å vise når vi ikke husket noen ting, eller når han rett og slett hadde lyst å danse. ?

Cato spilte linedance musikk helt frem til klokken var ett, og vi kapret mesteparten av gulvet hele denne tiden, og fikk danset en god del både de ferske og de ikke fullt så ferske danserne.

Jeg tror virkelig alle hadde en strålende kveld, og det gjorde at vi raskt bestemte oss for at dette er noe vi må gjenta med jevne mellomrom!

Takk til alle dere som møtte opp, for en super kveld også for oss i arrangementskomiteen, vi håper dere alle har anledning og lyst til å komme tilbake neste gang vi får til en slik kveld, og håper at også enda flere dukker opp!

Ha det riktig godt til vi snakkes igjen alle sammen! ?


Vennlig hilsen alle oss i arrangementskomiteen.

Skrevet av Anne Line Holgersen
Redigert av Cato Larsen.


iDance Dance Wear

Dansesko
Krystaller

Forhandlere søkes!

Linedancen's
Gule Sider


- Web adresser
 E-Post adresser
 Stedsoversikt
 Kontaktpersoner

Er DERE med?
Søk i Western Entertainment

Info service
Meld deg på vår e-post liste og få info om aktuelle arrangementer via våre infoskriv
Siste utsendte skriv:
- Les merAnbefalte danser:
1 Say My Name No More
1 The Eurodance
1 Codigo
1 Rave In The Grave
1 Play With Me
1 Part-Time Girl Friend

1 Lots Of Love
1 Back In Town
1 Veneno
1 Dance And Love Again
1 Legends Tonight

Oldies But Goodies:
1 Mirrors
1 I Love Beer
1 Stop It!
1 Head Over Heels

Danseterminologi
Her finner du det meste av danseterminologi. Mye er hentet fra ballet, men også standardterminologi fra alle andre danseformer
er tatt med.

Visitors:
.
. . .