. . .
.

1 Hjem

1 Kursplaner
1 Dansebeskrivelser
1 Danseklubber
1 Hva skjer?
1 Hvem er vi?
1 Priser

1 Fordypningskurs
1 Master Classes
1 InstruktÝrkurs
1 Kurs i Line Dance
1 Merittliste
1 Referanser
1 Oppdrag vi tar
1 Booking
1 Brudevals?

1 In English

1 Cato's Koreografi
1 Cato's Schedule
1 Årlige Eventer
1 Promotion
1 Rapporter
1 Video's

1 Presseklipp
1 Opprinnelse

1 Klubbsider WLD
1 Grasrotandelen
1 Humor

1 CatoLarsen.com
1 Pub Quiz
1 Up & Above
1 iDance Dance Wear

1 WLD Løvenstad
1 WLD Jessheim
1 WLD Bjørkelangen
1 WLD Skarnes
Copyright © 2000-2024
Western Entertainment

Rapport fra Etterjuletrefest på Losby Gods 1. februar 2003.
Se bilder fra Juletrefesten her:

Vi ankom Losby Gods i et forrykende snøvær, veien var omtrent ute av syne, og vi lurte på om vi var på rett vei eller på vei ut i ødemarka. Plutselig dukker et stort, flott gods opp foran oss, og når jeg sier stort, så var det stooort!! Og flott! Vi måtte gå inn og forsikre oss om at det virkelig var her vi skulle være, og det var det.

Etter å ha hjulpet til med å sette bord og juletre og pynt slik vi vil ha det, begynte gjestene å dukke opp. Alle var fint kledd i selskapskjoler og dresser, og i den flotte salen på Losby Gods med kandelabrene på bordene, lysekroner i taket, hvite duker og to sett med bestikk til maten, føltes det mer som ett celebert juleball, en en etterjuletrefest! :-)

Vi fikk servert gryterett med salat, ris og rundstykker, og drikke fikk vi kjøpe der. Maten var nydelig og drikken var dyr, men jeg tror alle koste seg. Vi hadde litt forskjellige sanger under middagen, både for å more oss, for å vise hvem komiteen er og for å more oss litt med hverandre og kanskje spesielt Cato! Cato kledde skrekkelig godt den lange blonde parykken og laus-tenna han fikk!!!

Etter maten lærte vi oss Tush Push rundt jule treet, slik at vi istedenfor de originale gå-rundt-juletreet sangene, ble erstattet med litt skikkelig musikk, og vi danset tush push rundt juletreet isteden.

Resten av kvelden ble viet til dansing, dansing og atter dansing! To små avbrekk var det dog, da vi skulle ha en liten laglek, som gikk på at hvert lag fikk hver sin trådbit, denne skulle tres ovenfra og ned innenfor klærne til alle på laget, den første skulle holde begynnelsen hos seg og siste mann skulle holde enden, og alle de andre skulle være trædd på.
Etter mer dansing kom nissen! (selvfølgelig, det var jo en juletrefest!) Og alle som ville ha nissepose måtte sitte på nissens fang!

Vi hadde laget ett flott loddbord med premier som inneholdt alt fra T-skjorter til flotte fleece-gensere, vinterjakker, termoser og paraplyer (og masse mer), til toppgevinstene som var ett gavekort for to på DFDS til København og absolutte toppremie som var gratis teorikurs til MC-lappen! Folk kjøpte lodd som bare det! :-)

Kl. 01:45 ga vi oss, da hadde vi allerede sneket oss til tre kvarter lenger en vi opprinnelig skulle, men det er jo vanskelig å slutte av noe som er så moro. Veiene var blitt måket siden vi kom også, så jeg tror alle kom seg vel hjem.

Dette var virkelig en suksesskveld, som vi definitivt ønsker å repetere! Losby Gods er så absolutt et sted som setter prikken over i’en på ett bra arrangement, så vi håper også på å få bruke det igjen i andre anledninger.

Takk til alle dere som kom, danset og moret dere! Dere var med på å lage en kveld vi var stolte av å ha vært ansvarlige for! Og vi håper dere blir med på mange arrangementer fremover også!

Vi sees!


iDance Dance Wear

Dansesko
Krystaller

Forhandlere søkes!

Linedancen's
Gule Sider


- Web adresser
 E-Post adresser
 Stedsoversikt
 Kontaktpersoner

Er DERE med?
Søk i Western Entertainment

Info service
Meld deg på vår e-post liste og få info om aktuelle arrangementer via våre infoskriv
Siste utsendte skriv:
- Les merAnbefalte danser:
1 Fingers Crossed
1 Storm And Stone
1 Effort
1 La Merengue
1 Summer Of Luv
1 Break Into My Heart
1 Heart Of The Darkness
1 Pick Her Up
1 Give Me Your Tempo
1 No Expectations
1 Play With Me
1 Part-Time Girl Friend

1 Playboys
1 Heaven's Jukebox
1 Back In Town
1 To Hell & Back
1 Love With No Meaning
1 Legends Tonight
1 Last Confession
1 Evidemment
1 Break These Shackles

Oldies But Goodies:
1 Mirrors
1 Hasta Manana
1 Stop It!
1 Head Over Heels

1 Blue Finger Lou

Danseterminologi
Her finner du det meste av danseterminologi. Mye er hentet fra ballet, men også standardterminologi fra alle andre danseformer
er tatt med.

Visitors:
.
. . .